För att förenkla det administrativa arbetet övergår allt fler företag från pappershantering till elektronisk hantering via datorer. Här finns mycket tid att vinna.

Flera branschorganisationer inom Sveriges byggindustrier beslutade därför tidigare i år att tillsammans bidra ekonomiskt till utvecklingen av ett arbetsrapporteringssystem.

Resultatet blev att det webbaserade tidrapporteringssystemet Chronox utvecklats med en tilläggstjänst för arbetsrapportering via telefon, surfplatta eller dator:

http://www.haltagningsentreprenorerna.se/chronox-tidrapportering/

Systemet har lagt stor vikt vid enkelhet och effektivitet. Alla ska kunna använda det och företagen tjäna på att övergå till elektronisk arbetsrapportering med Chronox.

En av Chronox främsta styrkor är att det inte bygger på statiska mallar utan tillåter specialanpassade arbetsrapporter som enbart innehåller de fält som är av intresse för ditt företag. På det viset underlättas rapporteringen samtidigt som företaget får in mer ändamålsenliga uppgifter.

Arbetsrapporteringen lämpar sig för så väl mindre serviceuppdrag som större projekt med dagrapporter. Systemet ger därtill ökad kontroll över pågående arbeten, vilka rapporter som inkommit och påminner de ansvariga i samtliga led om vad som kvarstår att rapportera personligen för deras del.

Arbetsrapporteringssystemet medför också en elektronisk dokumentation och arkivering av rapporter. Det blir därmed lättare att ta fram exempelvis information eller fakturor.

Om ditt företag beställer Chronox arbetsrapporteringssystem innan nyår bjuder vi på uppläggningsavgiften på 4 000 kronor.

För beställning eller mer information kontakta Chronox kundansvarige Daniel Gustavsson på 031-15 40 25 eller <daniel på profundis. se> (på=@).

Läs mer om tidrapporteringssystemet Chronox på http://www.chronox.se/

Vidare läsning

Upp en nivå