Entreprenadjuridik

 Fortbildning: Kalkylreglerna: Vad ingår i kontraktsarbetena?
Datum: Onsdagen den 15 maj 2024
Tid: Kl 8.00 - 09.15
Plats: Teams
Föredragshållare: Advokat Magnus Vidänge från MVAdvokat AB
Inbjudan: Separat inbjudan distribueras via e-post

 

Anmäl dig här  >

 


Denna fortutbildning för företagsledare är ett led i processen att vidmakthålla företagets auktorisation Säkert undertak. Den är öppen för medlemsföretag och dess medarbetare.

Undertaksföretagen erbjuder detta pass utan kostnad för dig som är medlem i Undertaksföretagen. Antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller. Vid hög efterfrågan kan antalet deltagare per företag komma att begränsas. Säkert undertaksföretag ges i sådana fall förtur. 

 

Advokat Magnus Vidänge, MV AdvokatOm föredragshållaren

Magnus Vidänge är advokat och har under närmare tjugo års tid arbetat med entreprenadjuridiska frågor och offentlig upphandling. Han har en bakgrund på Byggföretagen och som bolagsjurist på byggföretag.

Magnus biträder framför allt entreprenörer i allt från avtalsgranskning och kontraktsförhandlingar till löpande rådgivning under pågående projekt och tvister i domstol.

Mer information om Magnus hittar du på www.vidange.se.

 

Tips!

Allmänna bestämmelser och andra standardavtalSom deltagare på kursen rekommenderar vi att du införskaffar den gula boken med de olika standardavtalen inför kurstillfället. Varje medlemsföretag bör ha åtminstone ett exemplar av boken, som är en god investering. Boken finns att köpa på Byggtjänst:

=> Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt

 

 

Anmäl dig här  >

Nästa utbildning inom entreprenadjuridik:

29/5-24, kl 8 - 9.15: ÄTA-arbeten och hinder: Hur ska jag agera när projektet är igång?

 

 

 

Vidare läsning

Upp en nivå