Under våra tjänster hittar du olika typer av dokumentation eller annat stöd för din verksamhet. Tipsa gärna oss på kansliet om du kommer du på något annat som du skulle ha hjälp av i din verksamhet.

Rapportera tillbud

Beställ KMA-mallar

Beställ en GDPR-mall

Beställ dekaler

Beställ t-shirt

Beställ nyhetsbrev

Ladda ner logotyper

Ladda ner dokument

 
Hitta ett Säkert undertaks­företag

Här hittar du samt­liga
auktor­iser­ade
under­taks­företag.

Rapportera tillbud

Var med och bidra till att skapa en trygg och säker bransch för undertak och systemmellanväggar.

Rapportera de tillbud som ev inträffar i din verksamhet så branschen får en bättre och mer samlad bild av olyckor inom just undertaks- och systemmellanväggsbranschen. Tillsammans kan vi långsiktigt verka för en förbättrad arbetsmiljö och för att skapa förutsättningar så att det inte händer igen.

Anmälan görs anonymt. Denna rapportering ersätter INTE din skyldighet som arbetsgivare att rapportera arbetsskador till Försäkringskassan och de allvarliga arbetsolyckorna eller allvarliga tillbuden till Arbetsmiljöverket.Ladda ner vårt informationsmaterial om Säkert undertak

Nedan broschyrer kan du även beställa hos vårt kansli. Mejla i så fall kansli@undertaksforetagen.se.

Om Säkert
undertak

Ansök om
Säkert undertakNy t-shirt finns att beställa: Utbildad undertaksmontör

Vi har tagit fram en t-shirt med texten "Utbildad undertaksmontör" för alla som gått vår digitala kurs för undertaksmontörer. Beställ t-shirts här:Beställ KMA-mall för handbok, checklista, m m

Våra branschgemensamma KMA-mallar finns nu tillgängliga för beställning hos vårt kansli. Läs mer om villkoren på sidan Beställ KMA-mallar eller direkt via beställningsformuläret:

Vidare läsning

Upp en nivå