Rapport från årsmötet 2019

Publicerad 2019-03-20 00:00
Årsmötet hölls i år den 14 mars på Ball­breaker i Stockholm. Konferensdagen öppnades med lunch och åtföljdes av årsmöte, fartfylld lek, föreläsning och avslutades med årets föreningsstämma. De drygt 30 del­tagarna bjöd in till goda diskussioner, lyfte intressanta idéer och gav upphov till många skratt.

Läs mer om dagen i vår utförliga rapport här: Rapport från årsmötet 2019

Nu finns logotypen till Undertaksportalen.se att ladda ner

Publicerad 2019-02-05 00:00

Den webbaserade kunskapsbanken, Undertaksportalen.se, som lanserades i början av året, riktar sig till alla inom undertaksbranschen samt även arkitekter, byggbolag, fastighetsförvaltare, utbildningsväsendet, arbetssökande och en intresserad allmänhet.

Ju fler vi når ut till med begreppet undertak, desto mer igenkänning får den undertaksrelaterade verksamheten i landet för gemene man - oavsett om man är arkitekt, byggherre, fastighets­utvecklare, arbets­sökande eller privat­person. Hämta Under­portalens logotyp och publicera den på din webbplats med länk till­baka till Undertaksportalen.se:
=> Undertaksportalen: Logotyper för nedladdning

Nu går Undertaksportalen.se live!

Publicerad 2019-01-14 00:00

Idag blev den första versionen av vår kunskapsportal om undertak, som vi tidigare informerat om, klar för lansering.

Det handlar alltså om vår webbaserade kunskapsportal som riktar sig till undertaksbranschen, arkitekter, byggbolag, fastighetsförvaltare, utbildningsväsendet, arbetssökande och en intresserad allmänhet. Och nu går den live!

Inbjudan till årsmötet 2019

Publicerad 2019-01-08 00:00
Inbjudan till årsmötet gick ut precis före jul till samtliga medlemmar med länk till anmälan. Hör av dig om du inte fått något mejl så sänder vi ut ett nytt till dig. OBS! Sista anmälningsdag är 25 januari.
Se programmet: Program