Montörsutbildning i Stockholm: 16 mars 2020

Publicerad 2020-02-19 00:00
Sista svarsdag för anmälan är på måndag den 24/2. Hittills har vi bara fått in en anmälan. Får vi inte in fler anmälningar tvingas vi tyvärr ställa in kursen. Och i så fall blir nästa tillfälle tidigast under nästa höst. Om du har montörer som inte har gått kursen (eller gick den för länge sedan och skulle behöva en uppfräschning) kan du anmäla dem här:
=> Montörsutbildning i Stockholm: 16 mars 2020

Kallelse till årsstämman 2020: Sista anmälningsdag 28 februari

Publicerad 2020-02-11 00:00
Inbjudan till årsmötet gick ut den 11 december med länk till anmälan. Antalet platser var begränsade och sista anmälningsdag den 31 januari. Platserna fylldes på snabbt till föreningens glädje. Under dagen blir vi 44 deltagare och på kvällen 55 inklusive medföljande respektive. OBS! Det finns ännu möjlighet att delta på själva årsstämman eftermiddagen den 19 mars. Anmälan görs till <kansli på undertaksforeningen. se> (på=@).
=> Se vår kalender för mer information: Årsmöte 2020
=> Under fliken Årsmötesprotokoll på sidan Protokoll hittar du dokumentation till årsstämman och program för hela årsmötesdagen. Dokumentationen uppdateras och kompletteras löpande.

Nytt namn på föreningen beslutas under våren

Publicerad 2020-02-06 00:00
Med anledning av Sveriges Byggindustriers namnbyte till Byggföretagen kommer Undertaksföreningen att se över sitt namn inom kort. I stadgarna benämns föreningen "Undertaksföreningen inom Sveriges Byggindustrier", vilket gör att en förändring påkallar beslut på två årsstämmor efter varandra.

Står du som medlem i begrepp att stripa bilar, ta fram dekaler eller låta trycka upp annat material med någon av föreningens logotyper rekommenderar vi att du avvaktar tills efter årsstämman den 19 mars.

Sveriges Byggindustrier byter namn

Publicerad 2020-02-04 00:00
Sveriges Byggindustrier meddelar att de har bytt namn till Bygg­företagen. Genom namn­bytet vill de öka attrak­tiviteten och göra sitt uppdrag tydligare. Fler känner sig för­knippade med ett mer små­skaligt namn som Bygg­företagen, menar vd Catharina Elmsäter-Svärd. I samband med organisa­tionens namn­byte lanserades också den nya webb­platsen www.byggforetagen.se, där medlems­företagen får en för­bättrad service och råd­givning, full till­gång till Arbets­givar­guiden och utökat stöd för före­tagarens vardag.

8 montörer gick montörsutbildningen i Örebro

Publicerad 2020-01-30 00:00
Lotta Landén och Stefan Andersson höll i montörsutbildningen idag i Örebro. Ett glatt gäng från Byggakustik AB i Karlstad och Rolf Lindström Undertak AB poserade framför kameran.

Inbjudan till årsmöte 2020: Sista anmälningsdag 31 januari

Publicerad 2020-01-28 00:00
Inbjudan till årsmötet gick ut den 11 december till samtliga medlemmar med länk till anmälan. Antalet platser var begränsade och sista anmälningsdag den 17 januari. Platserna fylldes till föreningens glädje snabbt. För att ge så många som möjligt möjlighet att delta har vi försökt utöka antalet platser något och samtidigt skjuta på sista svarsdatum, vilket lyckligtvis gick att ordna. Sista anmälningsdag är nu den 31 januari. Och det finns 5 platser kvar. Först till kvarn gäller! Se vår kalender för mer information: Årsmöte 2020