Aktuella Byggen (Akustik special): Det viktiga undertaket

Publicerad 2024-02-07 00:00
Försättssidan av Aktuella Byggens Akustik special-bilagaI det senaste numret av Aktuella byggen intervjuas Peter Holmblad, ordförande, och Bengt Öquist, verksamhetsansvarig, om det viktiga undertaket och om hur föreningen och dess medlemmar tillsammans verkar för hög kompetens och kvalitet på genomfört arbete tillsammans med en sund affärsmässig verksamhet.
=> Reportaget om det viktiga undertaket i Aktuella byggen nr 1, 2024
=> Aktuella byggen nr 1, 2024 (18 mB)

Kurs i akustik: Videoinspelningar

Publicerad 2024-01-31 00:00
Nu finns videoinspelningarna av del 1, 2 och 3 att ta del av för dig som är medlem i Undertaksföretagen. Vi tackar Alexis Benson med kollegor på Delta Akustik för materialet och det fina samarbetet!

Vem tar ansvar för byggutbildningarna?

Publicerad 2024-01-22 00:00
Den 16 januari höll Byggföretagen ett webbinarium om ansvarsfrågan för byggutbildningarna. Seminariet handlade om planering och dimensionering av gymnasial utbildning. Skolverkets nya reform, som bl a innebär att även arbetsmarknadens behov ska mötas, skapar många nya frågor. Här kan du läsa mer om seminariet och ta del av materialet:

Fortbildning i akustik

Publicerad 2024-01-15 00:00
Tack Delta Akustik för en väl genomförd kurs i akustik. Kursen var uppdelad på tre pass, och uppskattningsvis deltog cirka 40 personer från föreningens medlemsföretag. Det blev ett uppskattat initiativ, och vi ser fram mot ett fortsatt samarbete med Delta Akustik i vår fortbildningsverksamhet. På sidan Protokoll under fliken Annan dokumentation hittar du materialet från de tre webbinarierna liksom en sammanfattning av den utvärdering som gjordes efter kursens slut.
Idag öppnar kansliet sina portar igen - god fortsättning på det nya verksamhetsåret!